Lente - në Shqip

Një pamje inkurajuese

Një pamje biblike që të nxit të marrësh hapa në besimin tënd… dhe të kesh ditë pas dite, një jetë pozitive! Jo në kuptimin që asgje e keqe nuk ndodh, por në të përjetuarit e besimit të vërtetë!


Jeni autor?

Na shkruani në adresën e mëposhtme nëse keni dëshirë të shtoni pamjen tuaj inkurajuese për Lenten.

  • info@ijr.al

Placeholder
Placeholder

Një pamje biblike

Ne ofrojmë një pamje praktike nga pasazhe të ndryshme të Biblës. Theksi: të interpretojmë saktë të vërtetën!

Rregjistrohuni për të marrë inkurajim me email

Vendosni adresën tuaj të emailit në hapësirën më poshtë për të marrë inkurajimet në adresën tuaj

  • Inkurajime praktike në shqip