Perëndishmëria që sjell dobi të madhe

admin1 Timoteut, Bibla, Dhiata e ReLeave a Comment

“Perëndishmëria është një mjet që sjell dobi të madhe, kur njeriu kënaqet me aq sa ka.” 1 Tim. 6:6 Pali i Shkruan Timoteut, ndjekësit te tij që të kujdeset për bashkësinë e besimtareve dhe veten e tij, duke ditur që në grupin e besimtarëve kanë penetruar disa që po e përdorin besimin dhe praktikën e besimit si formë përfitimi. Ai … Read More