Në kërkim të një “Love Story”

adminBibla, Dhiata e VjeterLeave a Comment

“Shumë kohë më parë Zoti m’u shfaq duke thënë: “Po, të kam dashur me një dashuri të përjetshme; prandaj të kam tërhequr me dashamirësi.” Bibla, Jeremia 31:3 “Ai është i mirë, gjentëllmen… si çdo njeri tjetër ka të meta, por cilëndo vajzë të zgjedhë, i uroj lumturi…” Parehatinë time me këtë deklaratë nga “Love Story” ia lashë lodhjes. Thashë me … Read More

Perëndishmëria që sjell dobi të madhe

admin1 Timoteut, Bibla, Dhiata e ReLeave a Comment

“Perëndishmëria është një mjet që sjell dobi të madhe, kur njeriu kënaqet me aq sa ka.” 1 Tim. 6:6 Pali i Shkruan Timoteut, ndjekësit te tij që të kujdeset për bashkësinë e besimtareve dhe veten e tij, duke ditur që në grupin e besimtarëve kanë penetruar disa që po e përdorin besimin dhe praktikën e besimit si formë përfitimi. Ai … Read More

Zemra juaj mos u trondittë!

adminBibla, Dhiata e ReLeave a Comment

“Zemra juaj mos u trondittë; besoni në Perëndi dhe besoni edhe në mua!” Gjoni 14:1 Sa kishte kaluar mesnata. Koka më shumë se dhimbte rëndonte. Ime shoqe me zë të rënduar më thotë që të shkojmë të spitali. Është nata e pestë radhazi që mësyjmë dyerve të spitalit. Dyshimi për Covid-19 e bën turnin e natës të shikojnë me një … Read More

Letër babit rreth ungjillorëve…

Lavdi KaroshiBibla1 Comment

I dashur babi, Ty të detyrohem një përgjigje. E di që merakosesh lehtë. Në rastin e një ngjarjeje si kjo e nënës dhe vajzave në Kombinat, ke të drejtë të merakohesh. Rrethanat e një historie tragjike Babi, ka disa detaje në këtë histori që janë të vështira për t’i shjelluar. Nuk e di arsyen e veprimeve të pashembullta të tyre. … Read More

Vlera jonë

Lavdi KaroshiBibla, Dhiata e ReLeave a Comment

“Me të dëgjuar për Jezuin, ajo hyri mes turmës dhe i preku nga pas mantelin. Rrjedhja e gjakut iu ndërpre në çast dhe ajo ndjeu në trupin e saj se u shërua nga sëmundja. Jezui e ndjeu menjëherë forcën që doli prej tij dhe si iu drejtua turmës, tha: «Kush m’i preku rrobat?». Dishepujt i thanë: «Ti e sheh turmën që … Read More