Ne, të persekutuarit?

adminBibla, Dhiata e Re0 Comments

“Por në të gjitha këto gjëra ne jemi më shumë se fitimtarë për hir të atij që na deshi.” Romakëve 8:37 Të krishterë koptikë me kokë të prerë në plazh. Besimtarëve në Rusi do t’ju hiqet liritë e besimit. Të krishterët sirianë të përzënë nga shtëpitë e tyre. Lajmet e këqija na bombardojnë. Dhe si shtesë, për shkak të luftës … Read More

Të mësosh prej Tij…

adminBibla, Dhiata e Re0 Comments

Ndodhi që, ndërsa ata po udhëtonin, Jezusi hyri në një fshat; dhe një grua, që e kishte emrin Marta, e priti në shtëpinë e vet. Ajo kishte një motër që quhej Mari, e cila u ul te këmbët e Jezusit dhe dëgjonte fjalën e tij. Por Marta, që ishte krejt e zënë nga punët e shumta, iu afrua dhe i … Read More

Themelet mbi shkëmb

adminBibla, Dhiata e Vjeter0 Comments

“Prandaj, ai që i dëgjon këto fjalë të mia dhe i vë në praktikë, mund të krahasohet prej meje me një njeri të zgjuar, që e ka ndërtuar shtëpinë e tij mbi shkëmb. Ra shiu, erdhi përmbytja, frynë erërat dhe u përplasën mbi atë shtëpi; por ajo nuk u shemb, sepse ishte themeluar mbi shkëmb.” Ungjilli sipas Mateut 7:24-25 Nëse më … Read More

Nënës…

adminBibla2 Comments

“Kush do të gjejë një grua të fortë dhe të virtytshme? Vlera e saj është shumë më e madhe nga ajo e margaritarëve… Forca dhe nderi janë rrobat e saj dhe qesh për ditët që do të vijnë. Hap gojën e saj me dituri dhe mbi gjuhën e saj është ligji i mirësisë. Ajo mbikqyr si shkon shtëpia e vet dhe … Read More

Bëje këtë gjatë gjithë jetës tënde!

adminBibla, Dhiata e Re0 Comments

 “Ejani tek unë, o ju të gjithë të munduar dhe të rënduar, dhe unë do t’ju jap çlodhje.” Ungjilli i Mateut 11:28 Ka momente kur njeriu ndihet bosh. Sikur çdo gjë që ai bën është kot, sikur s’ka vlerë ajo që bën, thotë a mendon. Po nga vjen e gjitha kjo? A e ke gjetur veten ndonjëherë në këtë situatë? Unë … Read More