Rritja sipas mënyrës sime…

adminDhiata e ReLeave a Comment

Por Zoti më ndenji pranë dhe më dha fuqi, që me anën time predikimi i ungjillit të kryhej plotësisht…Edhe Zoti do të më shpëtojë nga çdo vepër e keqe dhe do të më ruajë për mbretërinë e tij qiellore. (2 Timoteut 4:17-18) “Kur të rritem, do të martohem me një vajzë si mami, do të marr makinën, do t’ju lë … Read More

Bëje këtë gjatë gjithë jetës tënde!

adminBibla, Dhiata e ReLeave a Comment

 “Ejani tek unë, o ju të gjithë të munduar dhe të rënduar, dhe unë do t’ju jap çlodhje.” Ungjilli i Mateut 11:28 Ka momente kur njeriu ndihet bosh. Sikur çdo gjë që ai bën është kot, sikur s’ka vlerë ajo që bën, thotë a mendon. Po nga vjen e gjitha kjo? A e ke gjetur veten ndonjëherë në këtë situatë? Unë … Read More