Ejani në dasmë!

adminDhiata e Re, Pashka0 Comments

Dhe Jezusi, nisi përsëri t’u flasë atyre me shëmbëlltyra… “Mbretëria e qiejve i ngjan një mbreti, i cili përgatiti dasmën e të birit. Dhe dërgoi shërbëtorët e vet për të thirrur të ftuarit në dasmë, por ata nuk deshën të vijnë… Atëherë u tha shërbëtorëve të vet: “Dasma është gati, por të ftuarit nuk ishin të denjë. Shkoni, pra, në … Read More

Cili është ky… mbret?

adminDhiata e Re, Pashka0 Comments

“I thoni bijës së Sionit: Ja po të vjen mbreti yt, zemërbutë… Dhe kur ai hyri në Jerusalem, gjithë qyteti u ngrit në këmbë dhe tha: “Kush është ky?” Mateu 21: 5, 10 Tirana me rrugë periferike bosh. Asnjë makinë në qarkullim. Të gjithë duke ecur në këmbë. Pastaj rradhë të gjata pritjeje. Orë të tëra duke pritur vizitorin e … Read More

Një mbret… dhe shpella e kusarëve!

adminBibla, Dhiata e Re, Pashka0 Comments

“Dhe Jezusi, mbasi hyri në tempull, filloi t’i dëbojë ata që shisnin dhe blinin brenda tempullit dhe përmbysi tavolinat e këmbyesve të parave dhe ndenjëset e shitësve të pëllumbave. Dhe nuk lejoi asnjë që të mbarte sende nëpër tempull. Dhe i mësonte duke u thënë atyre: “Vallë nuk është shkruar: “Shtëpia ime do të quhet shtëpi e lutjes për të gjithë kombet”? … Read More