Gëzimi që nuk mbaron…

adminDhiata e ReLeave a Comment

“Luftën e mirë e luftova, e përfundova vrapimin, e ruajta besimin. Pas kësaj më pret gati kurora e drejtësisë që Perëndia, gjykatësi i drejtë, do të ma japë atë ditë, dhe jo vetëm mua, por edhe gjithë atyre që presin me dashuri të shfaqurit e tij.” 2 Timoteut 4:7-8 Eshtë e diel në mbrëmje dhe bëhesh gati të flesh. Ke … Read More