Përse NUK mund t’ia uroj 7 marsin mësuesit tim?

Lavdi KaroshiBiblaLeave a Comment

Mësuesi im, zgjohet në 6 të mëngjesit. Vesh të njëjtat këpucë pothuaj gjithë vitin. Këpucë të një marke të njohur, blerë të tregu i veshjeve të përdorura. Mban gjithnjë një çantë të zezë, e në të ka plan ditarin dhe dy stilolapsa. Mësuesi im ka një bukurshkrim që ma kënaq syrin kur lexoj vlerësimet e tij në fletoret e mija. … Read More

Të ndikosh përjetësinë

adminDhiata e ReLeave a Comment

“… po kështu mësuesi të jepet pas mësimit…” Apostulli Pal, Letra Drejtuar Romakëve 12:7. Kur isha i vogël – nxënës në moshën kur çanta me libra peshonte më shumë se gjithë trupi im – nuk i vija re gjurmët që mësuesit linin ditë për ditë mbi karakterin tim. As ndikimin e tyre në të ardhmen time! Kur rifillova shkollën rreth … Read More