Paqja… të merresh me gjërat e tua!

adminDhiata e ReLeave a Comment

“…por ne ju bëjmë thirrje, vëllezër, që në këtë të shtohemi edhe më shumë… dhe të përpiqeni me kujdes të jetoni në paqe, të merreni me gjërat tuaja dhe të punoni me duart tuaja, ashtu si ju kemi urdhëruar, që të silleni me nder ndaj atyre që janë jashtë dhe të mos keni nevojë për asgjë.” I Selanikasve, 4:10-12, Dhiata … Read More

Portreti i gjallë i mirënjohjes

adminDhiata e ReLeave a Comment

“Unë di të jem i përunjur dhe di të jetoj edhe në bollëk; në çdo vend dhe për çdo gjë jam mësuar të nginjem dhe të kem uri, të kem me tepri dhe të vuaj në ngushticë. Unë mund të bëj gjithçka me anë të Krishtit që më forcon.” Filipianëve 4:12-13 A të ka ndodhur ndonjëherë të takosh dikë dhe … Read More

Rritja sipas mënyrës sime…

adminDhiata e ReLeave a Comment

Por Zoti më ndenji pranë dhe më dha fuqi, që me anën time predikimi i ungjillit të kryhej plotësisht…Edhe Zoti do të më shpëtojë nga çdo vepër e keqe dhe do të më ruajë për mbretërinë e tij qiellore. (2 Timoteut 4:17-18) “Kur të rritem, do të martohem me një vajzë si mami, do të marr makinën, do t’ju lë … Read More