Privilegji i bindjes

adminDhiata e Re, Krishtlindja 2018, Krishtlindja 2020Leave a Comment

“Dhe engjëlli hyri tek ajo dhe tha: ‘Tungjatjeta o hirplote! Zoti është me ty, Ti je e bekuar ndër gratë… Mos ki frikë Mari, sepse ke gjetur hir para Perëndisë. Dhe ja, ti do të mbetesh shtatzënë dhe do të lindësh një djalë, dhe do t’ia vesh emrin Jezus. Ai do të jetë i madh dhe do të quhet Biri i Shumë … Read More

Besimi dhe të papriturat e jetës

Lavdi KaroshiDhiata e VjeterLeave a Comment

“Ki besim tek Zoti me gjithë zemër dhe mos u mbështet në gjykimin tënd; pranoje në të gjitha rrugët e tua, dhe ai do të drejtojë shtigjet e tua.” Fjalët e Urta 3:5-6 Rreth 12 vjet më parë e gjeta veten në një situatë të papritur.  Unë doja t’i besoja Zotit për ndodhitë e papritura në jetën time, por nuk … Read More