Ai pushon në prehrin e Jezusit…

adminDhiata e VjeterLeave a Comment

Shpjegim nga redaksia e Lentes: Brent dhe Xheki janë një çift besimtarësh nga Amerika. Në vitin 2010 u lindi fëmija i tyre i pestë, i cili disa muaj pas lindjes u diagnostikua me një sëmundje të pashërueshme. Danieli jetoi 6 vite, përmes sfidave të vazhdueshme me shëndetin e tij. Por megjithëse pak vite, historia e tij dhe e besimit të … Read More

Nxitja e mundimshme e të mësuarit

adminDhiata e VjeterLeave a Comment

“Zemra e njeriut të matur fiton dituri, edhe veshi i të urtëve kërkon diturinë.” Fjalët e Urta 18:15 “Katër të rinjve Perëndia u dha njohuri dhe mend në gjithë letërsinë dhe diturinë; dhe Danieli fitoi njohuri për çdo lloj vegimi dhe ëndrre. Në mbarim të kohës së caktuar nga mbreti që t’ia çonin këta të rinj, kreu i eunukëve i … Read More

Të fortët e botës… dhe Mbretëria e Perëndisë!

adminDhiata e VjeterLeave a Comment

“Ti ishe duke shikuar, o mbret, dhe ja një figurë e madhe; kjo figurë e stërmadhe, me një shkëlqim të jashtëzakonshëm, ngrihej para teje me një pamje të tmerrshme. Koka e kësaj figure ishte prej ari të kulluar, gjoksi i saj dhe krahët e saj ishin prej argjendi, barku i saj dhe kofshët e saj prej bronzi, këmbët e saj … Read More