Halloween? Po sikur ta shikosh ndryshe?

Lavdi KaroshiDhiata e ReLeave a Comment

“Dhe Jezusi, kur e dëgjoi, u tha atyre: “Nuk janë të shëndoshet që kanë nevojë për mjekun, por të sëmurët; unë nuk erdha për të thirrur të drejtët, por mëkatarët për pendim.” Marku 2:17 Halloween po vjen. Nuk mund ta shmangësh, as përballjen tënde me të, as përballjen e fëmijëve të tu. Shenjat gjenden gjithandej: në markete, në dyqane veshjesh, … Read More