​Lajm i Mirë i Ditës së Krishtlindjes

adminDhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

“…sepse ecim nëpërmjet besimit dhe jo nëpërmjet vizionit.” 2 Korintasve 5:7 Historia më e paharrueshme e Krishtlindjes, ka qenë historia ime. Ishte Dita e Krishtlindjes së vitit 1957. Atë vit që pranova Jezusin si Zotin dhe Shpëtimtarin tim, u largova nga shtëpia për t’u bërë pjesë e një shkolle ushtarake me konvikt. Unë kalova brenda natës nga varësia te prindërit e … Read More

Më i përsosur se një vazo nga Boleslawiec!

adminDhiata e ReLeave a Comment

Nëse ke hyrë qoftë dhe një herë të vetme në një dyqan Boleslawiec, ti e di që dy gjëra do të ndodhin. Boleslawiec do të kthehet në një pasion, dhe sa herë që një të afërmi tënd do t’i bjerë rruga nga Polonia, do ta pyesësh nëse mund të të sjellë një filxhan a pjatë a produkt tjeter Boleslawiec; dhe … Read More

Një foshnjë ndryshon gjithçka!

adminDhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

“Dhe ja, ti do të mbetesh shtatzënë dhe do të lindësh një djalë, dhe do t`ia vesh emrin Jezus.” Luka 1:3 Krishtlindja e vitit 2012 në Teksas është një nga kujtimet e mia të parapëlqyera. Nëse po ju shkon ndër mend që ishte një “i parë” atëhere keni të drejtë. Ishte një “i parë” i paharrueshëm për familjen tonë. Festimet ishin të … Read More

Dhuratat që vijnë prej së larti…

adminDhiata e ReLeave a Comment

“…çdo gjë e mirë që na jepet dhe çdo dhuratë e përsosur vjen prej së larti dhe zbret nga Ati i dritave, pranë së cilit nuk ka ndërrim dhe as hije ndryshimi.” Jakobi 1:17 Nuk ishim të përgatitur për lindjen e djalit 10 ditë përpara vaktit. Në 30 minutat që pasuan lajmin e parë, bëmë gati çantën, lamë porositë e … Read More