Dhuratat Kërkojnë Vëmendje

adminDhiata e Vjeter, KrishtlindjaLeave a Comment

“…midis teje dhe gruas, midis farës sate dhe farës së saj.” Zanafilla 3:15 Babi im, drejtuesi i një grupi kërcimtarësh, i bënte gjërat sipas planit të vet. Për dy vjet familjet e grupit muzikor udhëtonin nga një kufi në tjetrin për shfaqje muzikore. Një Krishtlindje, grupi i tim eti ishte në Çikago në “Shtëpinë Palmer”, një hotel i vjetër madhështor. Meqënëse … Read More

Nevoja për tradita familjare me kuptim

adminBibla, Dhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

“Tani prindërit e tij shkonin çdo vit në Jeruzalem për festën e Pashkës. Dhe, kur ai i mbushi dymbëdhjetë vjeç, ata u ngjitën në Jeruzalem, sipas zakonit të festës.” Luka 2:41–42 Kur unë dhe Xhejni u martuam, filluam traditat tona të Krishtlindjes. Së bashku me motrat dhe vëllezërit tanë, dhe njërën palë të prindërve kalonim vigjiljen e Krishtlindjes, kurse me … Read More