Rritja sipas mënyrës sime…

adminDhiata e ReLeave a Comment

Por Zoti më ndenji pranë dhe më dha fuqi, që me anën time predikimi i ungjillit të kryhej plotësisht…Edhe Zoti do të më shpëtojë nga çdo vepër e keqe dhe do të më ruajë për mbretërinë e tij qiellore. (2 Timoteut 4:17-18) “Kur të rritem, do të martohem me një vajzë si mami, do të marr makinën, do t’ju lë … Read More