Si t’ia dalësh me “pushimet” e koronavirusit…

Lavdi KaroshiDhiata e ReLeave a Comment

“Ejani tek unë, o ju të gjithë të munduar dhe të rënduar, dhe unë do t’ju jap çlodhje.” Ungjilli i Mateut 11:28 Këto “pushimet” e koronavirusit janë si një fundjavë e stërgjatë për ne mamat. Të paktën fundjavën e shijon, pasi të ka marrë malli t’i kesh fëmijët në shtëpi dhe të bësh gjëra si familje, por e di që … Read More

Të mësosh si fëmijët…

adminDhiata e ReLeave a Comment

Në atë orë dishepujt iu afruan Jezusit dhe e pyetën: “Kush është, pra, më i madhi në mbretërinë e qiejve?.” Dhe Jezusi, pasi thirri një fëmijë të vogël pranë vetes, e vuri në mes tyre dhe tha: “Në të vërtetë po ju them: në qoftë se nuk ktheheni dhe nuk bëheni si fëmijët e vegjël, ju nuk do të hyni … Read More