Krishtlindje në hemisferën tjetër

adminDhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

“[Jezus Krishtin], i cili, edhe pse ishte në trajtë Perëndie, nuk e çmoi si një gjë ku të mbahej fort për të qenë barabar me Perëndinë, por e zbrazi veten e tij, duke marrë trajtë shërbëtori, e u bë i ngjashëm me njerëzit…” Filipianëve 2:6–7 Krishtlindjen e kaluar, unë dhe familja ime provuam si ishte jeta në një hemisferë tjetër. Familja … Read More