Gruaja e rinisë… dhe litarët e mëkatit!

adminDhiata e VjeterLeave a Comment

“Qoftë i bekuar burimi yt dhe gëzohu me nusen e rinisë sate… Pse vallë, biri im, të biesh në dashuri me një grua që ka shkelur kurorën dhe të rrokësh gjirin e një të huaje? Sepse rrugët e njeriut janë gjithnjë përpara syve të Zotit, dhe ai vëzhgon të gjitha shtigjet e tij. I pabesi zihet nga vetë paudhësitë e … Read More