Plani shpengues 

adminDhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

“por, kur u mbush koha, Perëndia dërgoi Birin e tij, të lindur prej gruaje, të nënshtruar ligjit.” Galatasve 4:4 I pajisur me mobilje të përdorura, të dhëna nga të tjerët dhe me dhuratat e dasmës, apartamenti ynë i parë nuk ishte ndonjë gjë e madhe. Ato pak të ardhura që arrinim të siguronim përdoreshin për qiranë e një vendi tek … Read More