Të gëzohesh, të qeshësh…

adminDhiata e Re, Krishtlindja 2018, Krishtlindja 2020Leave a Comment

“Tani lindja e Jezu Krishtit ndodhi në këtë mënyrë: Maria, nëna e tij, i ishte premtuar Jozefit, por para se të fillonin të rrinin bashkë, mbeti shtatzënë nga Fryma e Shenjtë. Atëherë Jozefi, i fejuari i saj, i cili ishte njeri i drejtë dhe nuk donte ta poshtëronte botërisht, vendosi ta linte fshehtas. Por, ndërsa bluante me vete këto çështje, ja që … Read More

Një Krishtlindje Zhgënjyese

adminDhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

“…Dhe ai që beson në Të nuk do të turpërohet aspak.” 1 Pjetrit 2:6 Unë u rrita në një shtëpi me tre vëllezër, tre motra dhe mamin me babin, duke bërë kështu një total prej nëntë personash (me vetëm një tualet). Ne nuk kishim shumë gjëra materiale, por Krishtlindja ishte gjithmonë, në mënyrë mahnitëse, një kohë me një numër të pabesueshëm … Read More