Lutja e Mbretit… për t’u kopjuar!

adminDhiata e Re, PashkaLeave a Comment

Ishte darka e së enjtes. Por jo e një të enjteje dosido, por e së enjtes, në të cilën do të hahej darka e të Ndormëve që quhej Pashkë. Dita, ashtu sikurse edhe gjithë java, kishte qenë shumë e ngarkuar. Drama pritej të arrinte finalen nga momenti në moment. Kishte disa kohë tashmë që krerët e priftërinjve dhe skribët kërkonin … Read More