Hape dhuratën!

adminDhiata e Re, Dhiata e Vjeter, Krishtlindja 2018, Krishtlindja 2020Leave a Comment

“Sepse Perëndia e deshi aq botën, sa dha Birin e tij të vetëmlindurin, që, kushdo që beson në të, të mos humbasë, por të ketë jetë të përjetshme.” Gjoni 3:16  “Pastaj një degëz do të dalë nga trungu i Isaias dhe një filiz do të mbijë nga rrënjët e tij. Fryma e Zotit do të pushojë mbi të; fryma e … Read More

​Lajm i Mirë i Ditës së Krishtlindjes

adminDhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

“…sepse ecim nëpërmjet besimit dhe jo nëpërmjet vizionit.” 2 Korintasve 5:7 Historia më e paharrueshme e Krishtlindjes, ka qenë historia ime. Ishte Dita e Krishtlindjes së vitit 1957. Atë vit që pranova Jezusin si Zotin dhe Shpëtimtarin tim, u largova nga shtëpia për t’u bërë pjesë e një shkolle ushtarake me konvikt. Unë kalova brenda natës nga varësia te prindërit e … Read More

Dhurata përfundimtare e papritur 

adminDhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

“Sepse Perëndia e deshi aq botën, sa dha Birin e tij të vetëmlindurin, që, kushdo që beson në të, të mos humbasë, por të ketë jetë të përjetshme” Gjoni 3:16. Papritur, një mbrëmje të zakontë Nëntori, topi im i vjetër i basketbollit u ça. E kisha ngjitur me pullë dy herë, ndaj dukej çuditshëm kur përplasej në tokë, kështu që nuk bëhej … Read More

​Dhurata më e madhe!

adminDhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

Le të falënderojmë Perëndinë për dhuratën e tij të patregueshme! 2 Korintasve 9:15 Ishte viti im i parë i kolegjit dhe unë mezi po prisja të shkoja në shtëpi për Krishtlindje. Gjatë gjithë semestrit shoqja ime e dhomës dhe unë bëmë fotografi me aparatin e saj profesional. Aparati im ishte fare i vogël dhe unë ëndërroja të bëja fotografi më të … Read More

​Përbërësi i Veçantë

adminDhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

“Sepse Perëndia e deshi aq botën, sa dha Birin e tij të vetëmlindurin, që, kushdo që beson në të, të mos humbasë, por të ketë jetë të përjetshme.” Gjoni 3:16 Nëse jeni duke kërkuar ide për dhuratat e këtij viti, ndoshta mund të merrni në konsideratë shurupin e panjës. Ne bënim shpesh shurup panje, në kohën kur jetonim me prindërit në … Read More