Një zë i njohur…

adminDhiata e ReLeave a Comment

“Dhe, pasi i ka nxjerrë delet e tij, shkon para tyre; dhe delet e ndjekin, sepse njohin zërin e tij. Por nuk ndjekin asnjë të huaj, por do të ikin larg tij, sepse nuk e njohin zërin e të huajve. Unë jam bariu i mirë, dhe i njoh delet e mia dhe ato më njohin mua.” Gjoni 10:4-5, 14 Isha … Read More

Të marrësh zemër në errësirë

adminDhiata e ReLeave a Comment

“Jua kam thënë këto gjëra, që ta keni paqen në mua; në botë do të keni mundime, por merrni zemër, unë e munda botën!” Gjoni 16:33 Nuk duket krejtësisht jashtë të mundshmes – sidomos nëse fokusohesh shumë te lajmet – që të të shtypin me kamion bashkë me fëmijët e tu ndërsa je duke festuar një festë kombëtare, e të … Read More