Krishtlindja na fton për të jetuar me guxim!

adminDhiata e Re, Dhiata e Vjeter, Krishtlindja 2018, Krishtlindja 2020Leave a Comment

“Sepse na ka lindur një fëmijë, një djalë na është dhënë. Mbi supet e tij do të mbështetet perandoria dhe do të quhet Këshilltar i admirueshëm, Perëndi i fuqishëm, Atë i përjetshëm, Princ i paqes.” Isaia 9:6 Është folur e shkruar shumë për Krishtlindjen, dhe do të flitet e shkruhet për sa kohë do të ketë jetë nën këtë diell. … Read More

Perëndi atje lart në qiejt dhe këtu poshtë në tokë

adminDhiata e VjeterLeave a Comment

“Unë e di që Zoti ju ka dhënë vendin, që tmerri juaj na ka zënë, dhe që të gjithë banorët e vendit dridhen nga frika para jush. Sepse ne kemi dëgjuar si i thau ujërat e Detit të Kuq Zoti përpara jush kur dolët nga Egjipti … Duke dëgjuar këto gjëra zemra jonë u mpak, për shkakun tuaj askujt nuk … Read More