Kur e fton Perëndinë në lagjen tënde…

adminDhiata e ReLeave a Comment

“Besimi është siguria e gjërave që shpresohen, bindja  e gjërave që nuk shihen” Hebrenjve 11:1 Para 10 viteve familja jonë u zhvendos nga Budapesti në Tiranë. Eshtë e kotë të them rëndesën në zemrën time kur lamë atë lagje të bukur, me qershitë dhe kumbullat që kishin lidhur kokrrat e ishin afër vjeljes. Ndonjëherë më dukej si një shaka e … Read More