Një Krishtlindje Zhgënjyese

adminDhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

“…Dhe ai që beson në Të nuk do të turpërohet aspak.” 1 Pjetrit 2:6 Unë u rrita në një shtëpi me tre vëllezër, tre motra dhe mamin me babin, duke bërë kështu një total prej nëntë personash (me vetëm një tualet). Ne nuk kishim shumë gjëra materiale, por Krishtlindja ishte gjithmonë, në mënyrë mahnitëse, një kohë me një numër të pabesueshëm … Read More