Të folurit… për të ndërtuar

adminDhiata e VjeterLeave a Comment

“Fjalët e ëmbla janë si një huall mjalti, ëmbëlsi për shpirtin dhe ilaç për kockat”. Fjalët e Urta 16:24 Një autor anonim ka thënë se, fjalët mund të thyejnë dikë në njëmijë copa, por ato mund ta bashkojnë përsëri bashkë. Fjala, pjesa thelbësore e komunikimit mes nesh. Një tingull, disa tinguj, por me shumë ndikim te zemra jonë. Libri i … Read More