​Dhurata më e madhe!

adminDhiata e Re, Krishtlindja0 Comments

Le të falënderojmë Perëndinë për dhuratën e tij të patregueshme! 2 Korintasve 9:15 Ishte viti im i parë i kolegjit dhe unë mezi po prisja të shkoja në shtëpi për Krishtlindje. Gjatë gjithë semestrit shoqja ime e dhomës dhe unë bëmë fotografi me aparatin e saj profesional. Aparati im ishte fare i vogël dhe unë ëndërroja të bëja fotografi më të … Read More

Dhuratat që vijnë prej së larti…

adminDhiata e Re0 Comments

“…çdo gjë e mirë që na jepet dhe çdo dhuratë e përsosur vjen prej së larti dhe zbret nga Ati i dritave, pranë së cilit nuk ka ndërrim dhe as hije ndryshimi.” Jakobi 1:17 Nuk ishim të përgatitur për lindjen e djalit 10 ditë përpara vaktit. Në 30 minutat që pasuan lajmin e parë, bëmë gati çantën, lamë porositë e … Read More