Si është dollapi juaj sot?

adminBiblaLeave a Comment

“Bëjini të vdesin gjërat tuaja tokësore: kurvërinë, ndyrësinë, epshet, dëshirat e këqija dhe lakminë, që është idhujtari… Mos gënjeni njëri-tjetrin, sepse e keni e keni zhveshur njeriun e vjetër, bashkë me sjelljen e tij, dhe keni veshur njeriun e ri, që përtërihet vazhdimisht, sipas shëmbëllimit të Perëndisë që e krijoi, që ta njihni plotësisht Perëndinë.” Kolosianëve 3:1, 9-10. Duke ndjekur … Read More