Shpirti i vërtetë i Krishtlindjes!

adminDhiata e Re, Image, Krishtlindja 20180 Comments

“Dhe ndodhi që, sapo Elizabeta dëgjoji përshëndetjen e Marisë, fëmija i kërceu në bark, dhe Elizabeta u mbush me Frymën e Shenjtë dhe thërriti me zë të lartë, duke thënë “Ti je e bekuar ndër gratë dhe i bekuar është fryti i barkut tënd” Dhe nga po më ndodh kjo, që nëna e Zotit tim të vijë tek unë?” Luka … Read More

​Dhurata e Pranisë dhe Një Slitë e Kuqe

adminDhiata e Re, Krishtlindja0 Comments

“Ja, virgjëresha do të mbetet shtatzënë dhe do të lindë një djalë, të cilit do t`i vënë emrin Emanuel (që do të thotë: “Zoti me ne”). Mateu 1:23 Herët në mëngjesin para Krishtlindjes, unë u turra te dritarja e dhomës sime të gjumit, me sytë e mëdhenj prej gjashtëvjeçareje që më shkëlqenin nga padurimi. Gjatë natës dëbora e bardhë kishte mbuluar … Read More