Perëndi atje lart në qiejt dhe këtu poshtë në tokë

adminDhiata e VjeterLeave a Comment

“Unë e di që Zoti ju ka dhënë vendin, që tmerri juaj na ka zënë, dhe që të gjithë banorët e vendit dridhen nga frika para jush. Sepse ne kemi dëgjuar si i thau ujërat e Detit të Kuq Zoti përpara jush kur dolët nga Egjipti … Duke dëgjuar këto gjëra zemra jonë u mpak, për shkakun tuaj askujt nuk … Read More