Thirrja e mëmësisë

adminDhiata e Vjeter2 Comments

“Merre këtë fëmijë dhe ushqeje për mua dhe unë do të japë pagën tënde.” – Eksodi 2:6 Ato ishin ditë të vështira për kombin. Jeta nën skllavërinë e egjiptasve ishte bërë e padurueshme. Kësaj i ishte shtuar edhe një urdhër i fundit i Faraonit për vrasjen e gjithë të lindurve djem. Jokebedi ishte një nënë e re. Mbante në krahë … Read More