Lutja e Mbretit… për t’u kopjuar!

adminDhiata e Re, PashkaLeave a Comment

Ishte darka e së enjtes. Por jo e një të enjteje dosido, por e së enjtes, në të cilën do të hahej darka e të Ndormëve që quhej Pashkë. Dita, ashtu sikurse edhe gjithë java, kishte qenë shumë e ngarkuar. Drama pritej të arrinte finalen nga momenti në moment. Kishte disa kohë tashmë që krerët e priftërinjve dhe skribët kërkonin … Read More

Lutja “urgjente” – Kur Zoti të nxjerr nga banja!

adminDhiata e ReLeave a Comment

“Mos u shqetësoni për asgjë, por, në çdo gjë, ia parashtroni kërkesat tuaja Perëndisë me anë lutjesh dhe përgjërimesh, me falënderim.” Filipianët 4:6 Ishte mbrëmja e së Hënës dhe unë gjendesha në një takim pune të vonë. Ora po shkonte 20:30 dhe mendjen e kisha tek im bir. Doja shumë t’i jepja puthjen e natës së mirë dhe t’i rrëmbeja … Read More