​Dhurata e Pranisë dhe Një Slitë e Kuqe

adminDhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

“Ja, virgjëresha do të mbetet shtatzënë dhe do të lindë një djalë, të cilit do t`i vënë emrin Emanuel (që do të thotë: “Zoti me ne”). Mateu 1:23 Herët në mëngjesin para Krishtlindjes, unë u turra te dritarja e dhomës sime të gjumit, me sytë e mëdhenj prej gjashtëvjeçareje që më shkëlqenin nga padurimi. Gjatë natës dëbora e bardhë kishte mbuluar … Read More