Kur të afron tërmeti…

adminDhiata e Re0 Comments

“Prandaj jini gati, se Biri i njeriut do të vijë në një orë që nuk e prisni.” Ungjilli sipas Mateut, 24:44 Monda që jeton vetëm në katin e gjashtë të pallatit e gjeti veten të hedhur përtokë dhe të përplasur sa nga një anë në tjetrën kur ra tërmeti i 21 Shtatorit. E trembur natyrshëm dhe e çorientuar përpiqet të … Read More