Bëje këtë gjatë gjithë jetës tënde!

adminBibla, Dhiata e ReLeave a Comment

 “Ejani tek unë, o ju të gjithë të munduar dhe të rënduar, dhe unë do t’ju jap çlodhje.” Ungjilli i Mateut 11:28 Ka momente kur njeriu ndihet bosh. Sikur çdo gjë që ai bën është kot, sikur s’ka vlerë ajo që bën, thotë a mendon. Po nga vjen e gjitha kjo? A e ke gjetur veten ndonjëherë në këtë situatë? Unë … Read More