Shenjtorët që i pëlqen toka edhe qielli…

adminDhiata e ReLeave a Comment

“… Paçi hir dhe paqe nga Perëndia, Ati ynë, dhe nga Zoti Jezu Krisht… kur Zoti Jezu Krisht të shfaqet nga qielli me engjëjt e pushtetit të vet… kur ai të vijë, atë ditë, për të qenë i lavdëruar në shenjtorët e vet, për të qenë i admiruar në mes të atyre që kenë besuar, sepse dëshmia jonë tek ju … Read More