T’i harrosh të gjitha për një Spidermen…

adminDhiata e Re0 Comments

“Perëndishmëria është një mjet që sjell dobi të madhe, kur njeriu kënaqet me aq sa ka. Sepse ne nuk kemi asgjë me vete në këtë botë, dhe është e qartë se prej saj nuk mund të marrim gjë me vete; por, kur kemi çfarë të hamë dhe të veshim, të jemi të kënaqur me kaq.” I Timoteut 6:6-8 Stela e … Read More

Krahasimi

adminDhiata e Re2 Comments

“Sepse nuk guxojmë të renditemi ose të krahasohemi me ata që e rekomandojnë veten e vet; por ata, duke matur veten e tyre dhe duke u krahasuar me veten e tyre, nuk kanë mend. Por ne nuk do të mburremi jashtë masës, po sipas masës së rregullës që caqet i caktoi Perëndia, sa të arrijmë deri te ju, Sepse ne … Read More

Refreni i shpirtit… si një këngë!

adminDhiata e Vjeter0 Comments

“Zemra gënjehet më tepër se çdo gjë tjetër dhe sëmuret në mënyrë të pashërueshme; kush mund ta njohë atë?  Unë, Zoti, hetoj zemrën, vë në provë mendjen për t’i dhënë secilit sipas rrugëve të tij, sipas frytit të veprimeve të tij.”   Jeremia 17:10-11 Shpirti po kërkon të thotë diçka… Dhe shpesh flet përmes muzikës që na i lëmon telat … Read More

Duke rendur pas kohës

adminDhiata e Re0 Comments

Kujdesuni, pra, që të ecni me kujdes dhe jo si të marrët, por si të mençurit, duke e shfyrtësuar kohën, sepse ditët janë të mbrapshta. Prandaj mos u bëni të pakujdesshëm, por kuptoni cili është vullneti i Zotit. Efesianëve 5:15-17 Po lexoja një artikull që trajtonte temën e të bërit të disa gjërave të rëndësishme në të 30-tat. U kujtova … Read More