Princi i paqes në një botë të trazuar!

adminDhiata e Vjeter, Krishtlindja 2018, Krishtlindja 2020Leave a Comment

“Sepse na ka lindur një fëmijë, një djalë na është dhënë. Mbi supet e tij do të mbështetet perandoria dhe do të quhet Këshilltar i admirueshëm, Perëndi i fuqishëm, Atë i përjetshëm, Princ i paqes” Isaia 9:6. Nuk ka fjalë tjetër më  me peshë  sesa fjala paqe në një botë të trazuar. Nuk ka realitet më të dëshiruar! Sa shpejt dhe sa shpesh na … Read More

Të kesh nën kontroll kohën

adminDhiata e ReLeave a Comment

“Nënshtrojuni, pra, Perëndisë, kundërshtoni djallin dhe ai do të largohet nga ju! Afrohuni te Perëndia dhe ai do t’ju afrohet juve… Përuluni përpara Zotit, dhe ai do t’ju lartësojë! Dhe tani, ju që thoni: “Sot ose nesër do të shkojmë në atë qytet, dhe do të rrijmë atje një vit, do të tregtojmë dhe do të fitojmë,” ndërsa nuk dini … Read More