Paqja… të merresh me gjërat e tua!

adminDhiata e ReLeave a Comment

“…por ne ju bëjmë thirrje, vëllezër, që në këtë të shtohemi edhe më shumë… dhe të përpiqeni me kujdes të jetoni në paqe, të merreni me gjërat tuaja dhe të punoni me duart tuaja, ashtu si ju kemi urdhëruar, që të silleni me nder ndaj atyre që janë jashtë dhe të mos keni nevojë për asgjë.” I Selanikasve, 4:10-12, Dhiata … Read More

Të marrësh zemër në errësirë

adminDhiata e ReLeave a Comment

“Jua kam thënë këto gjëra, që ta keni paqen në mua; në botë do të keni mundime, por merrni zemër, unë e munda botën!” Gjoni 16:33 Nuk duket krejtësisht jashtë të mundshmes – sidomos nëse fokusohesh shumë te lajmet – që të të shtypin me kamion bashkë me fëmijët e tu ndërsa je duke festuar një festë kombëtare, e të … Read More