Ne, të persekutuarit?

adminBibla, Dhiata e ReLeave a Comment

“Por në të gjitha këto gjëra ne jemi më shumë se fitimtarë për hir të atij që na deshi.” Romakëve 8:37 Të krishterë koptikë me kokë të prerë në plazh. Besimtarëve në Rusi do t’ju hiqet liritë e besimit. Të krishterët sirianë të përzënë nga shtëpitë e tyre. Lajmet e këqija na bombardojnë. Dhe si shtesë, për shkak të luftës … Read More