Me sytë te Jezusi

adminDhiata e ReLeave a Comment

“ … Dhe Pjetri zbriti nga barka dhe eci mbi ujëra, për të shkuar te Jezusi. Por, duke parë erën e fortë, kishte frikë, dhe duke filluar të fundosej, bërtiti duke thenë: “O Zot shpëtomë”. Dhe Jezusi ia zgjati menjëherë dorën, e zuri dhe i tha: “O njeri besimpak, pse dyshove?” Mateu 14:29-32 Në fillim shohim Pjetrin me sytë e … Read More