Kur mëkati të përlyen zemrën…

adminDhiata e VjeterLeave a Comment

“Në të vërtetë Ezdra i ishte kushtur me gjithë zemër të studjonte ligjin e Zotit, ta zbatonte në praktikë dhe të mësonte në Izrael statutet dhe dekretet.” Ezdra 7:10 Ezdra, çfarë shembulli! Ai studionte, zbatonte dhe mësonte ligjin e Zotit… Dhe gjithashtu, kishte një ndjeshmëri ndaj mëkatit për t’u vënë re. Pasi Perëndia mban premtimin e Tij me besnikëri dhe populli … Read More