Si për Zotin, jo për njerëzit…

adminDhiata e Re2 Comments

“Dhe çdo gjë që të bëni, ta bëni me dëshirë të mirë, si për Zotin dhe jo për njerëzit, duke ditur se nga Zoti do të merrni shpërblimin e trashëgimisë, sepse ju i shërbeni Krishtit, Zotit” Kolosianëve 4:23-24. Ajo është vajzë e re, e aftë dhe me shumë pasion. Mezi po priste të fillonte punë si infermiere. E caktuan në … Read More