Dora e Mjeshtrit

adminDhiata e ReLeave a Comment

“Stolia juaj të mos jetë e jashtme: gërshëtimi i flokëve, stolisja me ar ose veshja me rroba të bukura, por njeriu i fshehur i zemrës, me pastërtinë që nuk prishet të një shpirti të butë dhe të qetë, që ka vlerë të madhe përpara Perëndisë.” I Pjetrit 3:3-4 Parukierët janë si magjistarët, kur të marrin në duar, me siguri do … Read More

Të zgjedhësh mes botës dhe shpirtit…

adminDhiata e ReLeave a Comment

“Ç’dobi do të ketë njeriu të fitojë gjithë botën, nëse më pas do të humbë shpirtin e vet? Ose çfarë mund të japë njeriu në shkëmbim të shpirtit të vet? Marku 8:36-37 Firence është një qytet i vogël në krahasim me qytetet e tjera të Europës. Por shumë i rëndësishëm për historinë e artit dhe qytetërimit të kontinentit të vjetër. … Read More