Krishtlindja jep shpresë

adminDhiata e Re, Dhiata e Vjeter, Krishtlindja 2020Leave a Comment

“Sepse na ka lindur një fëmijë, një djalë na është dhënë. Mbi supet e tij do të mbështetet perandoria dhe do të quhet Këshilltar i admirueshëm, Perëndi i fuqishëm, Atë i përjetshëm, Princ i paqes.” (Isaia 6:9) Shpresa është një pjesë vitale e jetës. Shpresa na jep motivim, na jep fuqinë për të duruar në kohë të vështira. Pa shpresë … Read More

Kur e fton Perëndinë në lagjen tënde…

adminDhiata e ReLeave a Comment

“Besimi është siguria e gjërave që shpresohen, bindja  e gjërave që nuk shihen” Hebrenjve 11:1 Para 10 viteve familja jonë u zhvendos nga Budapesti në Tiranë. Eshtë e kotë të them rëndesën në zemrën time kur lamë atë lagje të bukur, me qershitë dhe kumbullat që kishin lidhur kokrrat e ishin afër vjeljes. Ndonjëherë më dukej si një shaka e … Read More