Nevoja për tradita familjare me kuptim

adminBibla, Dhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

“Tani prindërit e tij shkonin çdo vit në Jeruzalem për festën e Pashkës. Dhe, kur ai i mbushi dymbëdhjetë vjeç, ata u ngjitën në Jeruzalem, sipas zakonit të festës.” Luka 2:41–42 Kur unë dhe Xhejni u martuam, filluam traditat tona të Krishtlindjes. Së bashku me motrat dhe vëllezërit tanë, dhe njërën palë të prindërve kalonim vigjiljen e Krishtlindjes, kurse me … Read More