Krishtlindja, e parë ndryshe!

adminDhiata e Re, Krishtlindja 2018, Krishtlindja 2020Leave a Comment

“Në të vërtetë, në të vërtetë po ju them: Ai që e dëgjon fjalën time dhe beson në atë që më ka dërguar, ka jetë të përjetshme, dhe ai nuk vjen në gjyq, por ka kaluar nga vdekja në jetë.” Gjoni 5:24 Nuk mund te imagjinohet Krishtlindja pa dritat, ngjyrat, zbukurimet, atmosferën festive në qytet, dyqanet e zbukuruara dhe me … Read More

Ku është Perëndia në dhimbje?

adminDhiata e VjeterLeave a Comment

“Veshi im kishte dёgjuar pёr ty, por tani syri im tё ka parё!” Jobi 42:5 Edhe atё ditё, si shumё ditё tё tjera, ishim nё spital. Shpeshherё i referoheshim spitalit si shtёpia jonё e dytё. Pёrveç vizitave tё shumta qё kisha, ajo ditё kishte dhe pritje plot ankth pёr pёrgjigjen e skanerit. Sa herё kishte momente tё tilla, ditёt ose … Read More

Ne, të persekutuarit?

adminBibla, Dhiata e ReLeave a Comment

“Por në të gjitha këto gjëra ne jemi më shumë se fitimtarë për hir të atij që na deshi.” Romakëve 8:37 Të krishterë koptikë me kokë të prerë në plazh. Besimtarëve në Rusi do t’ju hiqet liritë e besimit. Të krishterët sirianë të përzënë nga shtëpitë e tyre. Lajmet e këqija na bombardojnë. Dhe si shtesë, për shkak të luftës … Read More

Kur të të tronditen themelet e botës tënde…

adminDhiata e VjeterLeave a Comment

“… Në rast se pranojmë të mirën nga Perëndia, pse nuk duhet të pranojmë edhe të keqen?” Jobi 2:10 “Por unë e di që Shpëtimtari im jeton dhe që në fund do të ngrihet mbi tokë. Mbas shkatërrimit të lëkurës sime, në mishin tim do të shoh Perëndinë. Do ta shoh unë vetë; sytë e mi do ta sodisin, dhe jo një tjetër.” … Read More