Duke rendur pas kohës

adminDhiata e Re0 Comments

Kujdesuni, pra, që të ecni me kujdes dhe jo si të marrët, por si të mençurit, duke e shfyrtësuar kohën, sepse ditët janë të mbrapshta. Prandaj mos u bëni të pakujdesshëm, por kuptoni cili është vullneti i Zotit. Efesianëve 5:15-17 Po lexoja një artikull që trajtonte temën e të bërit të disa gjërave të rëndësishme në të 30-tat. U kujtova … Read More