Plani shpengues 

adminDhiata e Re, KrishtlindjaLeave a Comment

“por, kur u mbush koha, Perëndia dërgoi Birin e tij, të lindur prej gruaje, të nënshtruar ligjit.” Galatasve 4:4 I pajisur me mobilje të përdorura, të dhëna nga të tjerët dhe me dhuratat e dasmës, apartamenti ynë i parë nuk ishte ndonjë gjë e madhe. Ato pak të ardhura që arrinim të siguronim përdoreshin për qiranë e një vendi tek … Read More

Dhuratat Kërkojnë Vëmendje

adminDhiata e Vjeter, KrishtlindjaLeave a Comment

“…midis teje dhe gruas, midis farës sate dhe farës së saj.” Zanafilla 3:15 Babi im, drejtuesi i një grupi kërcimtarësh, i bënte gjërat sipas planit të vet. Për dy vjet familjet e grupit muzikor udhëtonin nga një kufi në tjetrin për shfaqje muzikore. Një Krishtlindje, grupi i tim eti ishte në Çikago në “Shtëpinë Palmer”, një hotel i vjetër madhështor. Meqënëse … Read More